بررسی میکروارگانیسمها و تکامل بیوشیمیایی و انواع و نقش آنها در فساد مواد غذایی
موجودات ریز میکروسکوپی هستند که طول آنها کمتر از یک میلیمتر است و با چشم غیر مسلح دیده نمیشوند. اکثر آنها تک سلولی، بعضی از آنها به شکل مجموعهای از سلول ، برخی به صورت رشتههای دراز شامل واحدهای مجزا و تعدادی به صورت پروتوپلاستهای درون دیواره سلولی دیده میشوند. میکروارگانیسمها با وجود تشکیلات و ساختمان سلولی تقریبا ساده ، دارای همان فعالیتهای اساسی فیزیولوژیکی هستند که در موجودات عالی با ساختمان چند سلولی دیده میشود نظیر مصرف غذا ، تولید ماکرومولکولهای جدید و تولید انرژی. میکروارگانیسمها شامل پروتوزوآها ، جلبکها ، قارچها ، باکتر